Zoeken naar wil nog

Uw zoekactie voor wil nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Yves 54 jaar Limburg - Leopoldsburg
Welke meid vrouw wil dat ik eens binnenwip
Ik zoek een meid vrouw waar ik eens mag binnenwippen. Kom bij je langs, niet teveel getreuzel, maar snel actie.Zin, mail me dan met foto. In de regio of tot max 30km. Discretie verzekerd.  
gisteren
Likbeurt 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Welke slanke dame wil intens gelikt worden?
Lang geleden dat je nlg eens intens gekronkeld hebt van genot? Verlang je naar een stomende likbeurt door iemand met kennis van zake? Ik laat jou kronkelen van genot. Ik ben een slanke verzorgde man, groot, mooi gebouwd.  
gisteren
Bedrogen 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bedrogen en opzoek naar revenge
Goede avond allemaal. Ik ben erachter gekomen dat ik bedrogen ben maar voor ik het gedaan maak wil ik haar nog een laatste verassing geven. Graag zou ik via hier iemand ontmoeten dat ik oraal mag verwennen met het gedacht dat ik naar jou zal ruiken als ik thuiskom. En wanneer ik haar dan ga kussen merkt ze hopelijk op dat ik vreemd ben gegaan. Nu sta ik zelf nog open voor eventuele extra ideeën moest je die hebben maar voor mij zou dit genoeg zijn. Alvast bedankt en ik wens je nog een fijne avond verder  
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
gisteren
davi 49 jaar Limburg - Heusden-Zolder
wie heeft verborgen verlangens
Dames , ik zoek nog iemand om deel te nemen aan erotisch avontuur .Wie wil samen club of xcinema bezoeken . Geen verplichtingen , je doet waar je zin in hebt . Wie heeft verborgen verlangens ? Contacteer me aub , dan kunnen we er samen op uit.  
gisteren
Raafje 47 jaar Antwerpen - Kasterlee
Misschien jou
Goede avond, ik een niet mooie man van buiten. Maar wel goed is van hart. Zoekt een lieve vrouw die eerlijkheid en respect kan waarderen. Die lekker verwend wil worden. Eventueel als het klikt een vaste relatie. Uiterlijk geen belang. Schoonheid zit van binnen. Massage geven doe ik graag en krijgen ook. Likken en vingeren en leuke sex. Wil je meer weten stuur een reactie. Ik verwen graag. Alvast veel liefs.  
gisteren
Johan 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst 0485920640
Veelzijdige avontuurtjes
Zijn er spannende activiteiten die je wilt beleven of is het mss vooral passie dat je verlangd? Aangezien je dit nu aan het lezen bent vermoed ik van wel. Wat mij onderscheidt van andere mannen is veelzijdigheid. Van zijdezacht en sensueel tot lekker speels maar kinky. Mss heeft je lichaam een tantra massage nodig of wil je net de dierlijke lusten laten botvieren. Heb ook (zowel als dominant als onderdanige) ervaring met lustgerichte bdsm. Maar zullen we met gewone seks beginnen of mag het meteen iets speciaals zijn? Als slanke man van 1m84, 70kg zoek ik een slanke/normaal gebouwde vrouw tot 40 jaar. Ben benieuwd naar welke kant ons samenzijn zal evolueren  
gisteren
Gentleman 42 jaar Antwerpen - Duffel
Een speelvriendin...
Samen een leuke tijd beleven? Welke vrouw wordt er graag verwend door een goeduitziende man, normaal gebouwd, 1m80,70 kg, blauwgroene ogen en d.blonde haren. Ik ben casual gekleed en heb een verzorgd uiterlijk. Ben niet roker. Welke vrouw heeft overdag wat vrije tijd en wil op regelmatige basis afspreken als de klik er is..? Kan ontvangen en verplaatsen..  
Vincent 36 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jonge toygirl gezocht
Ik ben op zoek naar een jonge meid (18-29 jaar, afkomst maakt niet uit) die wat meer ervaring wil opdoen of op zoek is naar een leuke tijd met een iets oudere man, of die kickt op heel groot geschapen mannen. Lijkt me heel opwindend om een stomende sexrelatie te hebben met een meisje (liefst uit de buurt) en jouw stiekeme fantasieën te vervullen. Zelf ben ik 35 jaar en woonachtig te Antwerpen stad. Ik ben heel openminded en veel kan maar niks moet. Gewoon langzaam opbouwen en vooral intens lang genieten. Eenmalig kan ook, maar liefst een iets vaster contact als de klik er is. Ik ben 1m87 groot, normaal gebouwd, bruin haar, intiem geschoren, en 21x6cm geschapen, dus je moet wel tegen een stevig stootje kunnen ;-). Ik heb een hoog libido en veel uithoudingsvermogen. Uiteraard eerst kennismaken en zien of er een klik is. Wie weet tot snel! X  

Jonge toygirl gezocht
Nice4u 56 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Zelfzekere dame met hoog libido
Ik hou van een maatje meer en kijk uit naar een vrouw die blij is met haar lijf. Die zich sexy voelt en ook gedraagt. Die zich met overgave kan laten gaan, terwijl haar lijf gekoesterd wordt. Wanneer begerige handen zich een weg banen aan haar lichaam. Haar borsten vastgrijpt, en innig en opgewonden haar tepels likt en zuigt. Een vrouw die, liggend op haar rug, zachtjes haar benen spreiden gaat. Wijd. Nog wijder. Om mij daar te ontvangen. Die haar yoni wil laten masseren. Traag, diep, intens. Haar g-plekje. Squirtend klaarkomt, en meteen klaar is voor een volgend hoogtepunt. Een vrouw die dat met al haar zijn intens kan beleven. Gelikt worden, gestreeld worden. Me in zich wil voelen, opbouwend, speels. Een dame die laat horen dat ze ligt te genieten. Je bent occasioneel vrij overdag, je bent uit de regio. Je bent verzorgd en vooral discreet. In een relatie of ook niet. Je libido is hoog. Geen eenmalig contact, maar met enige regelmaat.Ben niet van Tienen, dient als indicatie.  

Zelfzekere dame met hoog libido
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10